string(7) "default"

Pojūčiai geriant kavą

Skonio malonumas Kiekviename kavos puodelyje slypi darbo, studijų ir tyrimų metai. Jis perpasakoja darbščių rankų bei modernių mašinų istoriją. Jis skelbia apie tobulą tradicijų ir modernaus pasaulio bei ateities ir praeities susijungimą. Hausbrandt sudeda visą tai – brangių tradicijų pasaulį, dėmesį smulkmenoms, tyrimus ir kokybę – į tuos 7 gramus k ...

05lapkričio
2018

Espreso kavos ruošimas ir aparatai

Iš viso yra keturi patys svarbiausi elementai, reikalingi paruošti gerą kavą. Hausbrandt siekis pagaminti idealią kavą nepasibaigia ties aukštos kokybės kavos mišinio pateikimu: suprasdama barmenų darbo ir profesionalumo svarbą, kompanija siūlo konsultacijas ir mokymus, tam kad kiekvienas espreso kavos paruošimo žingsnis būtų lydimas žinojimo ir pa ...

05lapkričio
2018

Kavos pupelių apdorojimas

Skrudinimas Labai svarbu yra atrinkti geriausią žaliavą, tačiau to nepakanka garantuoti aukščiausios kokybės produktui. Skrudinimas yra esminis etapas – kava pirmąkart pakeičia savo savybes. Hausbrant taiko procesą, vadinamą lėtu skrudinimu. Jo metu pasiekiama 210 laipsnių pagal Celsijų temperatūra. Skrudinimas trunka nuo 15 iki 16 minučių – tiek lai ...

05lapkričio
2018

Kavos rūšys ir kilmė

Nepaisant to, kad yra daugiau negu 60 kavamedžio porūšių pasaulyje, gėrimas ruošiamas tik iš šių dviejų rūšių vaisių: kava arabika, kuri sudaro apie 75 % kavos rinkos, ir kava robusta, 25 %. Arabika Nepaisant pavadinimo, šis augalas yra kilęs iš Etiopijos ir iš šios rūšies pupelių gaminama 75 % pasaulio kavos produkcijos. Šiuo metu Brazilija yra didž ...

05lapkričio
2018

Gaukite specialius

pasiūlymus