Aprašymas
Aukščiausios kokybės Afrikos ir Pietų Amerikos plantacijų skrudintų kavos pupelių mišinys, apdorotas natūraliais metodais.
Kreminės konsistencijos vidutinio turtingumo kava su stipriu, bet harmoningu skoniu ir sureguliuotu rūgštumu. Poskonyje galima jausti kakavos kartumo ir lazdynų riešutų natas bei saldų džiovintų vaisių ir skrudintų migdolų kvapą.
Bendradarbiaujant kartu su CASI Alimenti (Centro Arte, Science and Technology of food) įkūrėju ir prezidentu, kūrybingu italų meistru-konditeriu Iginio Massari, kuris nuo 1964m. laimėjo daugiau nei 300 nacionalinių ir tarptautinių apdovanojimų, o nuo 1996m. tapo vienu iš didžiausių orientyrų konditerijos gamyboje, Hausbrandt Academia kava buvo pripažinta labiausiai tinkančia vartojimui kartu su pienu ir saldumynais.